ASVD/Solana sluit seizoen als 3e af

ASVD/Solana heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. In Nijkerk werd Walk/inn Boys 2 met 3-4 verslagen.

Een aantal inhaalwedstrijden staan nog gepland, maar omdat de kampioen al bekend is en er geen periodetitels te verdelen zijn in de 1e klasse Oost, zal ASVD/Solana waarschijnlijk einidigen op een verdienstelijke 3e plek en dat mag een puike prestatie worden genoemd voor de promovendus.

ASVD/Solana startte niet lekker, wist haar draai niet te vinden en kwam terecht op een 1-0 achterstand. De tegenstander, waar de gemiddelde lengte net onder de 2.00 m lag speelde een spelletje van bal vasthouden en opkomende mensen inspelen en kreeg daarbij wat mogelijkheden, maar keeper van Elp wist enkele malen goed te redden. De Drontenaren werden beetje bij beetje iets gevaarlijker en Jeffrey wist na wat kansen, er ook eentje te benutten. Niet lang hierna een aanval waarbij Jeffrey op de keeper afliep en naast de vrijstaande Anko zag staan, die kreeg een niet te missen kans, 1-2!

De wedstrijd bleef gelijk opgaan, waarbij ASVD/Solana in de tweede helft meer en meer de druk opvoerde! Uiteindelijk leek Peter met een vrije trap in de kruising de wedstrijd te beslissen, maar Walk inn Boys bleef gevaarlijk.

met een 3-4 stand en nog enkele minuten op de klok waren er nog enige hachelijke momenten voor het doel, maar mede door een redding op de doellijn van Tim, bleeft het 3-4.

ASVD/Solana gaat zich opmaken voor een nieuw seizoen en wie weet wat er dan in het vat zit voor de jongens uit Dronten.