Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Overwinningen voor De Rede en Knipscheer in A-poule zaalvoetbalcompetitie Dronten

Sport

DRONTEN - In de onderlinge zaalvoetbalcompetitie in Dronten waren er de afgelopen week in de A-poule overwinningen van De Rede en Knipscheer.

Afgelopen week was een rustige week voor het zaalvoetbal in Sporthallen 't Dok. In de A-poule speelde kampioen De Rede net als vorige week tegen een promovendus. Wederom bleef het team onaantastbaar en speelden ze KeJe met 7-3 van de mat.

Spannender was het tussen AIFC en Knipscheer, deze teams gingen met een 0-0 stand rusten. AIFC had het overwicht maar in de tweede helft stond Knipscheer al snel met 2-0 voor. Na drie doelpunten van de promovendus stond stond er nog even een 2-3 op het scorebord, maar een slotoffensief van Knipscheer zorgde voor een beladen 4-3 overwinning.

Raven en All-In Installaties

In de B-poule mocht Raven weer drie punten bijschrijven. Het team dat al jaren bekend staat om hun stabiele voetbal bleek ook goed uit de voeten te kunnen tegen AFAS. Eindstand, een zakelijke 2-0 voor degradant Raven.

De laatste wedstrijd ging tussen All-In Installaties en Rene Colors@home. Eerstgenoemde wist flink uit te pakken en een 7-2 overwinning binnen te slepen.

Topscorersklassement

  1. Stan Postma 5
  2. Jeffrey van den Brakel 4
  3. Ruben Geerts 3
  4. Marco Maurik 3
  5. Sem Westerhout 2
  6. Sander Boom 2

Owen Westerhout