©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Inhaalrace mag niet baten voor zaalvoetballers van ASVD

ZWOLLE - De zaalvoetballers van ASVD hebben gisteren met 4-2 verloren van SVI 2, dat eveneens onderaan de middenmoot bungelt. De Drontenaren kwamen na een 3-0 achterstand nog wel terug tot 3-2, maar een concentratiefout leidde tot de beslissende 4-2.

De scherpte ontbrak in de openingsfase bij ASVD en binnen vijf minuten keek de ploeg al tegen een 2-0 achterstand aan. Daarna kregen de gasten legio kansen, maar de doelman van SVI stond erg goed te keepen en daardoor werd er in het vervolg van de eerste helft niet meer gescoord.

Onoplettendheid

Toen het na rust al snel 3-0 werd, moest ASVD alles op alles zetten. Het resulteerde in de 3-1 en kort daarna de 3-2 door Jeffrey van den Brakel. ASVD geloofde er weer in en bleef druk zetten. Een moment van onoplettendheid betekende echter de 4-2. Doelman Mike te Wiele kon in eerste instantie nog redden, maar was in de rebound kansloos.

ASVD kreeg in het vervolg nog heel wat kansen, maar wist niet te scoren. ,,Een zuur verlies’’, concludeerde de ploeg.