Afbeelding
Living Colours (archieffoto)

Sign4U en Living Colours geven gezamenlijk gospelconcert in Dronten

Cultuur

DRONTEN - De gospelkoren Sign4U uit Lelystad en Living Colours uit Dronten geven in de aanloop naar kerst op zaterdagavond 10 december een concert in de Ludgeruskerk in Dronten. Het concert begint om half acht en heeft als titel: ‘Op weg naar kerst’.

,,Het wordt een concert van zo’n anderhalf uur met een mooie mix van echte gospelliederen van beide koren en samenzang met het publiek. Ook zijn de koren enthousiast aan het repeteren om het publiek een aantal songs gezamenlijk te brengen’’, aldus Living Colours.

Repertoire past bij elkaar

Twee jaar geleden werd een dergelijk concert in Lelystad gehouden. ,,Dat was een succes, want beide koren bestaan niet alleen uit gepassioneerde zangers en zangeressen, maar hebben ook een repertoire dat goed bij elkaar past.’’

Sign4U bestaat uit ongeveer 25 leden en staat onder leiding van dirigent Marinus den Harder. Living Colours heeft eerder dit jaar het 35-jarig jubileum gevierd met een goed bezocht concert met Erik Eleveld als dirigent.

,,Dit gezamenlijke gospelconcert vormt een mooie afsluiter van dat jubileumjaar en de organisatie hoopt weer op een volle kerk’’, meldt het koor.