Paradijsvogels
Paradijsvogels ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Kerstmarkt Biddinghuizen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Door het plaatsen op zaterdag 10 december van twee kerstbomen in het winkelcentrum bereidt Biddinghuizen zich voor op de naderende kerst. Op vrijdag 16 december wordt er van 15 tot 21 uur een kerstmarkt gehouden in het winkelcentrum en in kerkcentrum De Voorhof.

?Op de kerstmarkt zijn vanaf vier uur optredens van De Blauwbaarden, dansgroepen en Rocking Tuesday. De koren De Paradijsvogels en Bel Canto geven om kwart over acht een mini-kerstconcert in De Voorhof.

Kerstman of kerstvrouw

De Osbornegroep is aanwezig met vuurkorven en Dorpsbelangen schenkt glühwein en warme chocolademelk. Ook is er gelegenheid om met de kerstman of kerstvrouw op de foto te gaan.

De dames van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage houden vanaf 15 uur een kerstmarkt in De Voorhof. Zij verkopen zij zelfgemaakte als jam, taarten, wijn, kerststukjes, sokken en sjaals. De opbrengst gaat naar een goed doel binnen het dorp.

Serious Dorpsfestival

Na afloop van de kerstmarkt start in Het Koetshuis het ‘Serious Dorpsfestival’. Tijdens dit 24 uur durende evenement zijn er tal van activiteiten voor 3FM Serious Request en de diaconie van de Protestantse Gemeente.

?Aanmelden voor een kraam op de kerstmarkt: info@ijsvogel.net.