Afbeelding
Flevo Delta

Flevo Delta start met multisport op de woensdagochtend ‘om fit en gezond te blijven’

Sport

DRONTEN - Katja Oerlemans start op woensdag 11 januari met ‘multisport’ bij atletiekvereniging Flevo Delta. Iedere woensdagochtend krijgen de deelnemers een afwisselend programma aangeboden met bijvoorbeeld wandelen, balspelen, kracht- en lenigheidsoefeningen.

,,Elke week een aantal keer bewegen is een must om fit en gezond te blijven’’, weet Katja Oerlemans. Zij is gediplomeerd recreatiesportleider: ,,Ik ben via de Sportimpuls in aanraking gekomen met Flevo Delta en ben zelf dolenthousiast geworden en meer gaan bewegen.’’

Ontzettend leuk

Katja probeert nu anderen enthousiast te maken: ,,Ik wil laten zien dat bewegen ontzettend leuk en goed voor je is. Kom gerust een keer meedoen en bekijk of dit een mooi sportief begin van het nieuwe jaar voor je is.”

,,Multisport is nieuw en bedoeld voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een gezellige en veelzijdige manier van bewegen, sport en spel’’, aldus Flevo Delta, ,,Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau.’’

Kennismaking

De kennismakingstraining op woensdag 11 januari om 9 uur is gratis. De groep start iedere woensdagochtend bij het clubgebouw van Flevo Delta aan de Educalaan 18 in Dronten.

Aanmelden: katjaoerlemans@hotmail.com.