Proeffestival Biddinghuizen.
Proeffestival Biddinghuizen. .

Veel publiciteit rond proeffestival in Biddinghuizen: „Voelt als de eerste keer”

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Op het Walibi-festivalterrein wordt vandaag een dancefestival gehouden met 1.500 feestgangers. Het is het eerste festival sinds het begin van de coronatijd en daardoor zijn alle landelijke media naar Biddinghuizen getogen.

Onder de naam ‘Back To Live’ zijn er dit weekeinde twee proeffestivals op het terrein van Lowlands en Defqon.1. Eigenlijk zou dat vorig weekeinde gebeuren, maar toen werd het uitgesteld vanwege een voorjaarsstorm en code Geel. Ondanks de kou gaat het vandaag en morgen wel door: vandaag voor danceliefhebbers en morgen volgt er een popfestival.

Reinier Zonneveld

„Het voelt bijna niet echt, maar het gaat toch echt gebeuren”, citeert Nu.nl Reinier Zonneveld. De Telegraaf spreekt dezelfde dj. „Het is een beetje zoals bij mijn eerste show”, zegt hij, „Ik denk weer opnieuw na over de keuzes die ik maak.”

Het AD constateert dat niet iedereen een mondkapje draagt. ,,Ik had dat wel verwacht’’, zegt Tim Boersma van Fieldlab tegen het AD. Hij voegt eraan toe dat iedereen getest is: „Het risico is verwaarloosbaar.’’

Lowlands

.

Proeffestival Biddinghuizen.
Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden