Afbeelding

Extra muzikaal aanbod in Biddinghuizen en Swifterbant

Cultuur

BIDDINGHUIZEN / SWIFTERBANT ? De Meerpaal breidt het muzikale aanbod in de dorpshuizen van Biddinghuizen en Swifterbant vanaf januari uit.

Zo starten in Swifterbant lessen op dwarsfluit, piano, slagwerk en zang. In Biddinghuizen kun je terecht voor keyboard, (pop)piano, dwarsfluit en blokfluit. In beide plaatsen start 'meester Wim' bij voldoende aanmelding een cursus Algemene Muzikale Vorming voor leerlingen van 6 tot 10 jaar.

Ook op het gebied van dans kunnen kinderen uit Biddinghuizen en Swifterbant terecht in de dorpshuizen. Vanaf dinsdag 6 januari start in Biddinghuizen de korte cursus Kleuterballet. De kinderen dansen op kinderliedjes, klassieke muziek en pianostukjes en worden aan de hand van verhaaltjes uitgedaagd om dansoefeningen uit te voeren. In Swifterbant start deze cursus vanaf woensdag 7 januari.

Kinderkunst in Swifterbant

Tijdens de korte cursus Kinderkunst gaan kinderen met materialen en kleuren werken. ?De kinderen leren teken met houtskool, een tekenpen en schilderen met acrylverf?, vertelt docent Marijke Brommer. ?Ook gaan we aan de slag met materialen als klei en bijenwas waarmee we een 3D-model kunnen boetseren.?

Kinderen die gek zijn op fantasie, superhelden en fabeldieren kunnen zich uitleveren in deze creatieve cursus. Kinderkunst start vanaf donderdag 8 januari.

Meer informatie: meerpaal.nl