Anna Veltman en Jean Paul Gebben.
Anna Veltman en Jean Paul Gebben. eigen foto Hofwinkel

Burgemeester aanwezig bij heropening Hofwinkel: „Rigoureus aangepakt en opgefrist”

Partnerbijdrages

DRONTEN - „We hebben de Hofwinkel rigoureus aangepakt en opgefrist.” Dat zeggen moeder Do en dochter Anna Veltman over hun winkel met biologische producten aan de Wisentweg. Ook burgemeester Jean Paul Gebben was aanwezig bij de heropening.

Na 25 jaar vonden de ondernemers het tijd voor vernieuwing. De indeling van de Hofwinkel is helemaal omgegooid, er is nieuwe verlichting en nieuw meubilair.

Uitgangspunt was dat de eigenheid van de winkel onaangetast bleef en dat de producten beter tot hun recht zouden komen. Die opzet is geslaagd. „Mensen zeggen dat het veel ruimer en overzichtelijker is geworden”, vertelt Anna.

Openingsborrel

Om de vernieuwing te vieren hield de Hofwinkel gisteren een borrel, speciaal voor klanten, relaties en leveranciers. Ook burgemeester Gebben was uitgenodigd. „Heel erg leuk om meneer Gebben te ontmoeten”, aldus Anna Veltman, „We hebben lang over goed en lekker eten gepraat. Dat het een echte fijnproever is met oog voor kwaliteit, dat merkte ik meteen.”

De Hofwinkel werd jarenlang gerund door Do Veltman. Tegenwoordig zit ook dochter Anna in het bedrijf. „Samen hebben wij er plezier in om zoveel mogelijk mensen uit de hele regio te voorzien van ècht goede biologische producten direct van de boerderij.”