Afbeelding
Aangeleverd

Weet jij s’ochtends ook niet welk ondershirt je moet pakken

Partnerbijdrages

Als drukke werkende man uit Kampen en de Noordoostpolder, zul je s’ochtends vroeg wel eens besluiteloos voor je kledingkast staan. Wat zullen we vandaag weer eens aantrekken. De zoektocht naar de perfecte outfit begint meestal met je onderkleding. De eerste voorwaarden waaraan deze moet voldoen is dat een ondershirt gewoon comfortabel moet zitten en eigenlijk onmerkbaar met je die onmerkbaar met je meedraagt.

Het mooie van een kwalitatief ondershirt is dat die geschikt is voor elke man. Of je nu directeur of stratenmaker bent, je wilt gewoonweg dat een shirt lekker aanvoelt en de hele dag door comfortabel zit. 

Welk model

Zoveel mannen, zoveel smaken en voorkeuren. Dat gaat ook op voor wat voor soort ondershirt je graag wilt dragen. Toch is over het algemeen bekend dat een t-shirt niet te veel moet slobberen of veel te strak om het lichaam mag zitten. Het mag dan zijn dat mannen gemiddeld wat minder kritisch zijn hoe ze er bij lopen dan de vrouw, maar een shirt moet gewoonweg de hele dag comfortabel zitten zonder dat je hem steeds in de broek hoeft te proppen of recht hoeft te trekken.

Kast

Er zullen vast mannen zijn die een perfecte inloopkast hebben, waarbij de partner zich de avond ervoor geen zorgen hoeft te maken wat de wederhelft de volgende dag aan zal trekken. Kijk je echter in een kledingkast van een man dan zul je daar de meest verschillende shirts aantreffen. Jeans zullen ook een groot deel van de kast vullen, terwijl in het hanggedeelte de pakken en overhemden de boventoon zullen voeren. De ondershirts liggen waarschijnlijk netjes geordend op de legplanken. 

Ondershirts mannen

Daar waar het gaat om t-shirts is er tegenwoordig een enorme variatie aan modellen en kleuren verkrijgbaar. Toch kiezen mannen er meestal voor om het klassieke T-shirt met ronde hals te kopen. Deze wordt vaak zichtbaar gedragen onder een overhemd. Hoewel hier vaak voor wit gekozen wordt, kan juist een met het overhemd contrasterende kleur een modieus tintje aan je outfit geven. Soms zie je dat V-hals T-shirt meer in het modebeeld verschijnen variërend in verschillende dieptes. Toch kun je stellen dat bij ondershirts mannen het ronde hals T-shirt een klassieker is die altijd zal blijven. De gemiddelde man heeft toch al gauw een tiental stuks in zijn kledingkast liggen.

Duurzaam

Naast de maat, de prijs, de kleur en het soort stof valt de keuze van de consument steeds op een duurzaam geproduceerd product. Ook inwoners van Dronten en de Noordoost Polder willen graag werken aan een duurzame omgeving. Een duurzame levensstijl kenmerkt zich op allerlei vlakken. Dat kan te maken hebben met je woning, door de aanschaf van een elektrische auto of de keuze voor biologisch geteeld voedsel. Daarnaast heeft een duurzaam leven ook te maken met welke kleding je koopt. Koop je t-shirts in de aanbieding bij een landelijke keten, waarvan je de herkomst niet kunt achterhalen of kies je voor ondershirts die 100% duurzaam geproduceerd zijn. Steeds vaker kiest de zelfbewuste en modieuze man voor de laatste optie. Doe jij dat ook?