Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Met deze musthaves maak je een goede indruk op nieuwe klanten

Partnerbijdrages

Wil jij op een eenvoudige manier de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten? Om nog lange tijd top-of-mind te blijven, kun je kiezen voor relatiegeschenken met een opdruk. In dit artikel leggen we uit hoe je met musthaves een goede indruk maakt op nieuwe klanten. Zo kun je op een slimme manier in het bedrijf investeren en zal je uiteindelijk meer klanten aantrekken. 

Maximale impact creëren

Om herkenbaar te zijn voor potentiële klanten, is het belangrijk om een sterke merkidentiteit te hebben. Met relatiegeschenken met logo kun je een blijvende indruk achterlaten op potentiële klanten. Wil je maximale impact creëren? Dan is het een slim idee om in duurzame geschenken als katoenen draagtassen, eco-pennen of Doppers met logo te investeren. Deze trendy waterflessen zijn gemaakt van afbreekbaar materiaal en zijn de ideale keuze wanneer jouw bedrijf een duurzame missie heeft. 

Duurzame items

Naast Doppers kun je eveneens voor katoenen draagtassen met hengsels gaan. Deze tassen zijn handig om opgevouwen bij je te hebben en zeer geschikt om boodschappen mee te doen. Zo is het mogelijk om de tasjes te voorzien van het bedrijfslogo, terwijl je op de andere kant haarscherp een tekst of slogan kunt laten afdrukken. Of je nu voor katoenen tassen of rugtassen gaat, de reclame-uiting zal vast en zeker voor een glimlach zorgen.

Katoenen rugzakjes

Natuurlijk kun je ook overwegen om in luxe katoenen rugzakjes te investeren. Deze musthaves zijn ideaal om uit te delen op een beurs, omdat je zowel de voor- als de achterkant kunt laten bedrukken in maximaal vier kleuren. Daarnaast zijn tassen met de katoenen trekkoorden gemakkelijk te openen en te sluiten. Als je voor een opvallende kleur gaat, zal het merk ongetwijfeld nieuwe klanten aantrekken.

Opvallende eyecatcher                                                                          

Een andere mogelijkheid is het laten bedrukken van katoenen tassen, die je kunt voorzien van een hoge kwaliteit opdruk. Ze zijn verkrijgbaar in een beige kleur, waardoor de reclameboodschap nog meer in het oog zal springen. Met een full colour bedrukking zijn kleurverlopen of schaduwen mogelijk, zodat jouw uiting bijblijft. Hierdoor wordt de zaak overal onder de aandacht gebracht.

Bedrukte waterflessen

Waterflessen bedrukken is een uitstekende manier om onder de aandacht te komen van potentiële klanten. Zet de trend en laat kunststof drinkflessen bedrukken met het bedrijfslogo in full colour! Of tover de plastic drinkflessen om tot bijzondere geschenken met een reclame-uiting in diverse kleuren. Extra tip: zorg ervoor dat de flessen gevuld zijn met ijswater en stukjes fruit. Perfect om uit te delen tijdens zomerfestivals en sportieve evenementen.

Fitnesshanddoek

Ben jij onlangs een sportschool begonnen? Dan is het een goed idee om iedere nieuwe klant een geborduurde fitnesshanddoek cadeau te doen, bijvoorbeeld wanneer deze een abonnement afsluit bij jouw sportschool. Kies voor een middelgrote handdoek en laat deze in één of meerdere kleuren borduren met de door jou gewenste uiting. 

Reclameboodschap

De sporthanddoek is voor langdurig gebruik, waardoor de reclame vaker gezien wordt. Hierdoor is de kans des te groter dat geïnteresseerden het logo of websiteadres uiteindelijk zullen opmerken. Het is dan ook een slim idee om de handdoek al vóór aanvang van de proefles uit te delen, zodat ze deze na afloop meteen kunnen gebruiken. Op deze manier zorg je ervoor dat ze een aandenken aan de gym direct meenemen naar huis! 

!