Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Traprenovatie bij Floorlife

Partnerbijdrages

Wanneer jouw trap beschadigingen, krassen of andere slijtageplekken heeft is het zonde om de gehele trap te vervangen. Naast dat het een kostbare aangelegenheid zou zijn is hetzelfde effect ook te bereiken door een traprenovatie uit te laten voeren. 

Omdat een trap een uniek onderdeel vormt binnen een woning is het renoveren ervan een slimme keuze om zo de trap in een nieuw jasje te steken. Ga jij voor een klassieke, romantische, of karakteristieke look? Met een Floorlife traprenovatie bepaal jij zelf de uiteindelijk uitstraling die jij je trap wilt geven.

De mogelijkheden van traprenovatie

Wie een traprenovatie door Floorlife laat uitvoeren kan naar hartelust combineren.  Eén van deze populaire traprenovaties is de traprenovatie met PVC. Steeds meer mensen kiezen voor het gebruiksvriendelijke PVC wanneer zij hun trap laten renoveren. Wij hebben de voordelen van traprenovatie met PVC voor je op een rijtje gezet.

Voordelen traprenovatie met PVC

  • Eenvoudig te leggen: PVC is één van de makkelijkste soorten vloeren om te leggen
  • door het toevoegen van stootborden en profielen, maak je jouw traprenovatie nog persoonlijker
  • Het onderhouden van een PVC trap is enorm makkelijk

Traprenovatie binnen één dag uitgevoerd

Dankzij de kennis en kunde van de vakspecialisten van Floorlife is een traprenovatie in één dag uitgevoerd. Door slim gebruik te maken van slabs en overzettreden bespaar je bij een traprenovatie het zware breek- en hak werk. Dat bespaart je niet alleen een hoop rommel en rondvliegend stof, maar ook de nodige uren werk. 

De overzettreden zijn verkrijgbaar in tal van houtstructuren en kleuren, van licht tot donker. Zo kun jij eindeloos combineren en heb je altijd een unieke trap die past bij jouw woonstijl. Floorlife maakt gebruik van hoogwaardige materialen met een duurzaam karakter. Hierdoor kun jij bij normaal gebruik genieten van de levenslange garantie van de gerenoveerde trap. 

!