Afbeelding
Eigen foto

Cosmetisch Huidinstituut Dronten vernieuwt en ontwikkelt door

Partnerbijdrages

DRONTEN - Cosmetisch Huidinstituut Dronten staat voor huidverjonging en huidverbetering. Ondanks twee heftige en ingrijpende (corona)jaren, gaan de ontwikkelingen in de beauty branche gewoon door. En als huidverbeterend instituut is het belangrijk om deze ontwikkelingen op de voet te volgen.

Ook in de beauty branche blijven de technieken zich in rap tempo vernieuwen. Elk jaar komen er weer nieuwe apparaten, waarbij er dan nóg meer mogelijk is. Als salon is het belangrijk om niet te lang achter te blijven op de vernieuwingen, en om hierin mee te gaan.

Vier nieuwe apparaten

Eigenaresse van Cosmetisch Huidinstituut Dronten is de 28-jarige Nathalie Dauvillier. Zij vertelt: “Ook in de beauty branche verandert er elk jaar weer heel veel. Alle merken en leveranciers blijven vernieuwen. En wij doen graag mee! Anders sta je als salon stil. En stilstaan is achteruitgang. Dat moet je niet willen. Daarom willen wij ook graag op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Dit doen wij voornamelijk door middel van trainingen, cursussen, beurzen, vakbladen en een regelmatige nascholing bij onze Branchevereniging de Anbos.”

Tekst gaat verder onder de foto.


Eigen foto

“Dat heeft ons het afgelopen jaar maar liefst vier nieuwe apparaten opgeleverd in de salon: De Dermapen 4, een Diode Laser, de Ultra Sound en een Microdermabrasie-apparaat. Met de Dermapen 4 behandelen we voornamelijk (acne)littekens en ook rimpeltjes en lijntjes worden hier effectief door verminderd. Met de nieuwe Laser behandelen we overbeharing. Dit kan in het gelaat of op het lichaam zijn. Door de nieuwste technieken te gebruiken, zien we ook daadwerkelijk sneller resultaat.’’

Doorleren

Ondanks de moeilijke jaren is het als bedrijf geen mogelijkheid om te stoppen met vernieuwen. Je moet meedoen. Nathalie: ‘’Wij merken dat klanten het prettig vinden dat wij actief op zoek zijn naar verbeteringen. Als klant wil je immers niet met verouderde apparatuur behandeld worden. Je komt voor een goede behandeling. Uiteraard hoort er bij elk nieuw apparaat ook weer een bijscholing om de juiste certificaten te behalen. Ook op die dagen leren we dan ontzettend veel. Dit betekent soms dat je een dag dicht bent, doordat je naar de cursus moet. Klanten hebben hier gelukkig altijd begrip voor en vinden het juist fijn en goed om te horen dat wij regelmatig scholingen volgen.”

Afspraak maken

Benieuwd naar de behandelingen bij Cosmetisch Huidinstituut Dronten? Bel of mail gerust om een afspraak te maken. Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Bij Cosmetisch Huidinstituut Dronten is het mogelijk om acnebehandelingen en definitieve ontharingsbehandelingen (deels) vergoed te krijgen door uw zorgverzekering. Check uw polis om te kijken of u in aanmerking komt voor vergoeding vanuit uw verzekering.

Dit is een partnerbijdrage van :
Cosmetisch Huidinstituut Dronten
Het Spaarne 45
Dronten
0321 - 769061
www.huidinstituutdronten.nl