Afbeelding
Foto: Elske Hazenberg

PvdA organiseert thema-avond ‘Samen Wonen’

Politiek

DRONTEN - De Dronter afdeling van de PvdA organiseert woensdagavond 15 februari een themabijeenkomst op het Serviceplein van de FlevoMeer Bibliotheek in Dronten. Het thema op die avond is ‘Samen Wonen!’

Is er een snelle en flexibele oplossing voor de acute woningnood? Wat willen de Drontenaren zelf? Hoe blijft ‘gewoon wonen’ ook in de toekomst voor iedereen mogelijk en betaalbaar? Dat zijn vragen waar de partij over in gesprek wil gaan met inwoners uit de gemeente Dronten. 

Jop Fackeldey, gedeputeerde van de Provinciale Staten in Flevoland, en Noek Pouw, bestuurder van Oost Flevoland Woondiensten, geven hun visie op de dilemma’s die niet alleen in Dronten, maar ook provinciaal en landelijk hoog op de politieke agenda staan. Vertegenwoordigers uit de woningbranche zijn aanwezig om hun ervaring en inzichten te delen. 

‘Het wordt een interactieve bijeenkomst waarbij het publiek de mogelijkheid krijgt om via de smartphone te reageren op stellingen en om deel te nemen aan de discussie’, laat de PvdA weten. De avond start om 19.30 uur.