Pover Swift '64 komt bij Wilsum niet verder dan een gelijkspel

SWIFTERBANT - Swift '64 had nog een kleine kans om door te bekeren, maar kwam zaterdag bij Wilsum niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Zodoende neemt de ploeg van trainer Patrick Posthuma afscheid van het bekertoernooi.

Swift trad zaterdag wederom bijzonder gehavend aan en mede daardoor beschikte coach Posthuma over slechts één wissel. Blessures, zieken en werkomstandigheden, het zorgde er allemaal voor dat de spoeling bijzonder dun was. Ook op het veld had dat zijn weerslag, want vierdeklasser Wilsum kwam nog voor de rust op voorsprong.

In de tweede helft leken de bezoekers af te stevenen op een nederlaag, maar uiteindelijk lukte het nog wel om een punt uit het vuur te slepen. Bart Uil besloot van afstand maar eens uit te halen en was zodoende goed voor het slotakkoord: 1-1.