Afbeelding

asv Dronten tegen 'angstgegner' Barneveld

Sport

Vorige week ging het om de punten, maar die kwamen er niet. De Merino's bleken feller, scherper en lieten asv Dronten in rouw achter. Los daarvan vinden de Drontenaren zichzelf ineens terug op de 12e plek, waar aansluiting met de subtop er deze weken elke keer in zat.

We kunnen opnieuw zeggen, dat er punten gehaald moeten worden, maar laat nu net SDV Barneveld de tegenstander van zaterdag zijn. Een ploeg die de laatste jaren een ware 'angstgegner' bleek.

De club van de broertjes Schreuder blijkt immer een moeilijk te kloppen tegenstander en er worden dan ook bar weinig punten gehaald tegen de club uit Barneveld.

Wat met name opviel vorige week was het gebrek aan mannelijkheid, iets wat Ricardo Talu normaal gesproken brengt bij Dronten. Helaas moet hij ook zaterdag verstek laten gaan. Al met al zijn de vooruitzichten dus niet rooskleurig.

Maar asv Dronten zou Dronten niet zijn, als Pim Kaagman en zijn assistenten, niet een tactisch plan zouden smeden, waarmee hopelijk de Barneveldse muur geslecht kan gaan worden.

Een interessante wedstrijd zal het zeker worden, want waar asv Dronten niet nog verder wil afzakken, vindt SDVB meer en meer de aansluiting met de top en wil zij heel graag mee gaan strijden om de titel!

De wedstrijd van aanstaande zaterdag begint om 15:00 uur op sportpark Norschoten in Barneveld.