Afbeelding
©maartenheijenk.nl)

Robert Staarman nieuwe hoofdtrainer SC Emmeloord

Sport

SWIFTERBANT - Robert Staarman is de nieuwe hoofdtrainer van SC Emmeloord. De 29-jarige voetbaltrainer gaat die functie voorlopig combineren met zijn werk als trainer van het tweede elftal van Swift’64. 

Staarman is pas 29, maar gaat nu al op voor zijn eerste klus als hoofdtrainer. Dat doet hij bij zondag tweedeklasser SC Emmeloord, want die club zocht lange tijd naar een nieuwe hoofdtrainer. “Ze hebben mij benaderd. Aangezien ik al een overeenkomst met Swift had, heb ik het eerst een beetje afgehouden. Uiteindelijk ben ik toch maar gaan praten en dat klikte. Dit is voor mij een mooie kans”, zegt Staarman over het nieuws. 

Bij Swift werd er met gemengde gevoelens gereageerd. “Aan de ene kan gunnen ze het mij en waren ze heel positief, maar ze vinden het wel heel jammer”, zegt Staarman, die echter niet per direct vertrekt bij zijn club. “Voorlopig gaan we voor een dubbelfunctie, want ik wil de club ook niet zomaar achterlaten en goed vertrekken.” 

Staarman begint dinsdagavond al bij zijn nieuwe club, want dat staat de eerste training van het seizoen op het programma.

SC Emmeloord