Biljartvereniging De Regenboog
Biljartvereniging De Regenboog Gert v.d. Heuvel

Nieuwe rubriek ‘Kom bij de Club’ | Biljartvereniging De Regenboog

Sport

DRONTEN - Een nieuwe dagelijkse rubriek in DeDrontenaar.nl. Verenigingen gaan weer van start en sturen ons oproepen voor nieuwe leden. Vandaag deel 1:

Kom bij de Club

Na de lockdowns gaan de clubs weer van start. Veel verenigingen zoeken nieuwe leden. DeDrontenaar.nl biedt hen de gelegenheid een oproep te doen in de rubriek KomBijDeClub. Stuur jouw bijdrage naar: redactie@DeDrontenaar.nl.

.

Biljartvereniging De Regenboog

„Nooit geweten dat biljarten in verenigingsverband zo leuk, zo gezellig en zo afwisselend kan zijn”. Aldus een aantal van onze nieuwe clubleden verbonden aan onze biljartvereniging De Regenboog. Een vereniging uitsluitend voor biljarters, maar ook voor hen die het edele spel willen leren, die 50 jaar of ouder zijn en in de gemeente Dronten (dus ook in Swifterbant en Biddinghuizen) wonen.

„Op dit moment hebben wij ruimte voor een aantal nieuwe leden, wij zijn dus op zoek naar u. Maar ook de dames willen wij verzoeken om te komen kijken om vast te stellen dat biljarten zeker ook voor hen een aangename hobby kan zijn. Onze vereniging is gevestigd in Woonzorgcentrum “ De Regenboog”. 

Loop gewoon eens binnen om een kijkje te nemen om wat sfeer te proeven. Of nog beter, neem eens contact op met een van de bestuursleden en u ervaart het enthousiasme voor deze sport uit eerste hand. Ook kunt u vooraf een kijkje nemen op onze website om een indruk te krijgen van de ruimte en de aanwezige biljarts. 

Wij verwijzen u graag naar onze website: Biljartvereniging De Regenboog. Hier vindt u de nodige informatie. Heeft u naar aanleiding hiervan vragen dan mag u altijd contact opnemen met een van de bestuursleden. Ook verzorgen wij gratis lessen, zowel voor de starter als ook voor de meer gevorderde speler en ook kunt u deelnemen aan onze competities en toernooien waarbij we ook bij regionale collega-clubs spelen.

Kortom, als u een echt gezellige hobby zoekt en het leuk vindt om met gelijkgestemde collega-biljarters om te gaan in een club waar u letterlijk dag en nacht mag spelen, dan hopen wij u gauw eens te ontmoeten. Tot ziens!

  • Tekst: Biljartvereniging De Regenboog

Kom bij de Club

  1. Biljartvereniging De Regenboog
  2. Flauto Dwarsfluitensemble
  3. Christelijk gemengd koor Zon en Zegen
  4. Atletiekvereniging Flevo Delta
  5. Bingomiddagen in De Meerpaal
Herma Overmars tijdens haar laatste werkdag.
Herma Overmars na 25 jaar bij Zuyver Juweliers met pensioen 18 uur geleden
Afbeelding
Agenda woensdag: Voorleesfeest in Dronten, energieloket in Biddinghuizen 19 uur geleden
Burgemeester Jean Paul Gebben
Overlast door dronkaards, verwarde personen en zwervers komt van 3 of 4 mensen 19 uur geleden