Yordi Schols was weer goed voor een doelpunt.
Yordi Schols was weer goed voor een doelpunt. ©maartenheijenk.nl

Gehavend asv Dronten blijft winnen, nu bij FC Horst

Sport

DRONTEN - Asv Dronten-trainer Patrick Posthuma mist zaterdag bijzonder veel mensen, maar ziet toch dat zijn ploeg de zege over de streep trekt. FC Horst wordt verslagen, 0-3.

De Drontense ziekenboeg overstroomde de afgelopen week. Kelson Raven, Niek Telgen, Jeroen van der Meer en Sean Stenekes kampen allemaal met blessures, terwijl Rihairo Meulens en Rémon Kroes door ziekte het duel met Horst aan zich voorbij moeten laten gaan. Een heel lijstje dus, maar toch deert het de Drontenaren bij Horst geen moment. Al na vijf minuten opent de ploeg de score, als Yordi Schols met een keurig schot de keeper verslaat.

Asv Dronten blijft de bovenliggende partij en komt na de rust op 0-2. Schols brengt Yanick Leichtenberg in stelling en hij maakt de tweede treffer van de middag. Daarmee wimpelt zijn ploeg de problemen af, want het wordt uiteindelijk zelfs nog 0-3. Pim Breukelman pikt ook nog zijn doelpuntje mee. 

Zo blijven de Drontenaren foutloos, met zes punten uit twee wedstrijden prijken ze zelfs bovenaan de ranglijst. Voor wat het op dit moment al waard is.