Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Geen succes in 3C: Swift’64 en BAS gaan allebei onderuit

Sport

SWIFTERBANT/BIDDINGHUIZEN - Het was geen beste zaterdag voor de Drontense ploegen in de derde klasse C, want Swift’64 en BAS stapten allebei zonder punten van het veld. Swift verloor thuis van DSV’61 (1-2), BAS ging onderuit bij Elspeet: 2-0.

Een competitiestart met vijf punten uit vijf wedstrijden mag voor Swift gerust worden omschreven als mislukt. Bij Zwolsche Boys was alles en iedereen nog hartstikke positief, maar vervolgens lukte het niet meer om te winnen. Ook zaterdag tegen DSV mislukte die missie, want na dik een half uur stond Swift al met 0-2 achter. Stefan Bakker opende snel de score en via Patrick Visser maakte DSV al het verschil.

Swift kreeg het namelijk niet meer voor elkaar om die achterstand goed te maken. In de slotfase was spits Tom Roskam nog wel goed voor de 1-2, maar die kwam te laat om nog een punt uit het vuur te slepen. 

BAS ook weer onderuit
Competitiegenoot BAS slaagde er wederom niet in om te winnen. Op bezoek bij Elspeet moest de ploeg van trainer Arjen Bredewolt een 2-0 nederlaag slikken, waardoor het nu de nummer elf van 3C is. Hulshorst, HTC en het puntloze Zwolsche Boys zijn de ploegen die nog onder BAS staan.

Afbeelding
Andy Snijdt Hout | Wat is dit toch een leuk feest 6 uur geleden
Afbeelding
Wat is er zondag te doen? Darttoernooi, Igor Popov, Wereldlichtjesdag 6 uur geleden
Afbeelding
Polderleven in Beeld | De torens van Dronten 7 uur geleden