Vincent Zaal en Suze Teunissen.
Vincent Zaal en Suze Teunissen. eigen foto

Vincent Zaal en Suze Teunissen samen voorzitter van voetbalclub Reaal

Sport

DRONTEN - Vincent Zaal keert terug als voorzitter van Reaal. Hij neemt deze functie op zich samen met Suze Teunissen. Na Swift’64 is Reaal de tweede voetbalvereniging in de gemeente Dronten met een duovoorzitterschap.

Zaal en Teunissen nemen de plaats in van Wim Bartelds, die vier weken voor de ledenvergadering bekendmaakte zich niet herkiesbaar te stellen . Behalve de voorzitters werden er drie nieuwe bestuursleden gekozen: Henri van Wolfswinkel (interne zaken), Vincent Korhorn (jeugd) en Hans Kok (commerciële zaken). Linda van Altena werd herkozen en Jeroen de Klerk blijft penningmeester.

Enquête

Reaal heeft een enquête gehouden onder de leden. Suze Teunissen: „De leden willen groeien en aandacht voor de jeugdafdeling. Ook de staat van onze accommodatie, het verouderde meubilair, onderhoud en verduurzaming van het sportpark staan hoog op de agenda, net als meisjes- en damesvoetbal.”

De leden stemden gisteren in met de begroting. Hierin zijn investeringsbedragen opgenomen voor het aanbrengen van zonnepanelen, reparatie van het dak en het verbouwen van de kantine, inclusief nieuw meubilair en verbouwing van de bar.


Hans Kok, Henri van Wolfswinkel, en Vincent Korhorn. (eigen foto)

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 12 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 12 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 12 uur geleden