Machiel Werkman is terug onder de lat bij Reaal.
Machiel Werkman is terug onder de lat bij Reaal. ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Met twee ‘nieuwe’ spelers speelt Reaal Dronten gelijk in Lelystad

DRONTEN - Reaal Dronten heeft in het restant van dit voetbalseizoen de beschikking over Machiel Werkman en Kelvin van Langen. Met deze twee spelers in de gelederen speelde Reaal zaterdag met 2-2 gelijk bij Lelystad’67.

Keeper Machiel Werkman komt over uit een lager elftal van Reaal en is de vervanger van de gestopte Patrick van de Waterlaat. Hij kon vanwege studie en werk niet meer verder en zodoende kon trainer Burak Yargan niet anders dan Werkman aan de selectie toe te voegen. Daarnaast meldde ook Kelvin van Langen zich in Dronten. Hij speelde in de jeugd van FC Den Bosch, kwam daarna onder andere uit voor Watergraafsmeer, Buitenboys en Lelystad’67, en heeft nu besloten om te gaan voetballen bij Reaal.

Met deze twee nieuwelingen in de selectie speelde Reaal zaterdag een oefenwedstrijd tegen Lelystad’67. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong, maar Nordin Hettinga bracht Reaal weer langszij. Kelvin van Langen liet in de tweede helft direct zijn kwaliteiten zijn en zorgde voor een 1-2 voorsprong. Een kwartier voor het einde bracht Lelystad de eindstand op 2-2.