©maartenheijenk.nl

BAS moet het doen met een punt, Swift gelijk in oefenduel

BIDDINGHUIZEN - Als er voor BAS een kans was om hekkensluiter Zwolsche Boys op verdere afstand te zetten, dan was het zaterdag wel. De Biddinghuizenaren kregen het echter niet voor elkaar om te scoren en moesten het zodoende doen met een 0-0 gelijkspel.

De eerste tien minuten zijn nog voor Zwolsche Boys, maar daarna drukt BAS de gasten verder en verder terug op eigen helft. Kansen zijn er ook, voor onder andere Bas van Luenen, Martijn Boer en Jesper Claassen, maar niemand treft doel. Aan de andere kant heeft doelman Ronald Hulsker amper iets te doen, maar hij ziet ook dat zijn collega-doelman van Zwolsche Boys zijn doel schoon houdt. Beide ploegen komen niet verder dan 0-0, een eindstand waar vooral BAS ongetwijfeld niet tevreden mee is.

Oefenzege Swift
Swift moet nog even wachten op de hervatting van de competitie, want het uitduel bij Elspeet werd afgelast. De ploeg van trainer Arjan ten Hove speelde op eigen veld een oefenwedstrijd tegen FC Horst en kwam in dat duel tot een 1-1 gelijkspel. De gasten kwamen op voorsprong, maar Thim Verhoeven zorgde voor de 1-1.