Nordin Hettinga was tegen Kampen goed voor twee goals.
Nordin Hettinga was tegen Kampen goed voor twee goals. Ā©maartenheijenk.nl

Weer maakt Reaal Dronten het zichzelf lastig, toch wordt de hekkensluiter verslagen

Sport

DRONTEN - Voor spectaculaire wedstrijden moet je vandaag de dag bij Reaal Dronten zijn, al had de ploeg het zaterdag vast en zeker graag anders gezien. Tegen hekkensluiter VV Kampen wordt er met 3-6 gewonnen, maar makkelijk ging dat allerminst. 

De uitslagen van Reaal liegen er niet om. Voor de winterstop zette de ploeg bijvoorbeeld al een 5-4 neer tegen VSW, werd er met 5-2 verloren van Dieze West en ook na de winter blijft het zo af en toe een doelpuntenfestijn. Twee weken terug werd het 6-2 bij ā€˜s-Heerenbroek en ditmaal werden er zelfs negen doelpunten geteld. Op bezoek bij hekkensluiter Kampen leek het daar in eerste instantie niet op, want bij rust stond Reaal, door goals van Jelle Zaal en Nordin Hettinga keurig met 0-2 voor.

Na de rust ging het echter helemaal los. Kampen kwam terug tot 2-2, door een goal van opnieuw Zaal werd het 2-3, en opnieuw lukte het de thuisploeg om langszij te komen (3-3). Reaal pakte door treffers van Ayrton Neijenhuis, opnieuw Hettinga en een eigen goal drie punten (3-6), maar het had op voorhand ongetwijfeld een minder stressvolle middag voorzien.   

Winkelcentrum Suydersee.
Aantal 'fysieke winkels' in Dronten nam vorig jaar met 5,9% toe 2 uur geleden
Gamefestival.
Wat is er vrijdag te doen? Gamefestival, luister- en e-boeken 3 uur geleden
Windmolens van Windplan Blauw.
Avond gemeente Dronten over geluidsmetingen en -overlast Windplan Blauw en Groen 3 uur geleden