BAS Voetbal
BAS Voetbal Ā©maartenheijenk.nl

Opluchting is groot bij BAS na prima zege op Olympiaā€™28

BIDDINGHUIZEN - De opluchting is groot als Tijmen Stegeman dinsdagavond namens BAS voor de beslissing zorgt. Olympiaā€™28 wordt met 3-1 verslagen, waardoor de Biddinghuizenaren weer een beetje naar boven kunnen kijken.

Het zijn drie uitermate belangrijke punten voor BAS, omdat het gat naar de concurrenten afgelopen zaterdag nog opliep naar zeven punten. Tegen Olympia is BAS vrijwel de hele wedstrijd de bovenliggende partij en dat resulteert in de openingstreffer van Bas van Luenen. Kort voor rust lijkt het toch mis te gaan als Olympia uit een strafschop langszij komt, maar in de tweede helft gaat de thuisploeg vrolijk door.

Het is Gerwin Schaap die voor de 2-1 zorgt en diep in blessuretijd is de opluchting in alles waarneembaar. Invaller Stegeman maakt de derde goal en dat zorgt voor een klein feestje. BAS is vier punten los van hekkensluiter Hulshorst, de ploeg die aankomende zaterdag naar Biddinghuizen komt. Een vroege finale.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 19 uur geleden