Arjan ten Hove, trainer van Swift'64, zag zijn ploeg weer niet winnen.
Arjan ten Hove, trainer van Swift'64, zag zijn ploeg weer niet winnen. Foto: Ar Nieuwland

Swift’64 is het spoor even bijster, ook ESC is te sterk

SWIFTERBANT - Swift’64 is er zaterdag voor de derde keer op rij niet in geslaagd om een wedstrijd winnend af te sluiten. Op bezoek bij ESC eindigde een aantrekkelijke wedstrijd in een 3-2 overwinning voor de thuisploeg.

Voor Swift’64 lijkt daarmee een toppositie op de ranglijst wel uit beeld. In het meest gunstige geval zou een vierde plaats op de ranglijst nog recht kunnen geven op nacompetitie voor promotie, maar Swift heeft door de nederlaag bij ESC nu vijf punten achterstand. Nummer drie DSV heeft zelfs tien punten meer.

Doelpuntrijk
Swift kwam zaterdag nog wel op voorsprong door een goal van Devi Munnikes, maar kon dat niet doorzetten. ESC kwam na een dik half uur langszij en pakte in de tweede helft zelfs de voorsprong. Vijf minuten voor tijd leek Swift door een treffer van Kevin van der Velde nog een punt over te houden aan het duel, maar twee minuten later was Donny Mulder namens ESC goed voor de winnende goal: 3-2.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 15 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 15 uur geleden