Het hoofdveld van BAS Voetbal.
Het hoofdveld van BAS Voetbal. Foto: Wouter Foppen

Teleurstellende resultaten voor BAS en Reaal Dronten

BIDDINGHUIZEN/DRONTEN - De voetballers van BAS en Reaal Dronten hebben zaterdag teleurstellende resultaten neergezet. Eerstgenoemde verloor op eigen veld met 1-3 van Apeldoornse Boys, terwijl Reaal Dronten bij ‘s-Heerenbroek niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel.

BAS kwam in de eerste helft op een 0-1 achterstand, maar tien minuten na rust zorgde Gerwin Schaap voor de gelijkmaker. Het lukte echter niet om door te pakken, waardoor Apeldoornse Boys met het volle pond aan de haal ging. Na een uur spelen kwamen de gasten voor de tweede keer op voorsprong en door een rake penalty werd de wedstrijd beslist: 1-3.

Puntje voor Reaal

Het ambitieuze Reaal Dronten kwam op bezoek bij ‘s-Heerenbroek niet verder dan een 0-0 gelijkspel. In een meeslepende wedstrijd kregen beide ploegen kansen om te scoren, maar een doelpunt viel er niet. Reaal zag kort voor tijd ook nog dat Kai van Motman een directe rode kaart kreeg, omdat hij een tik uitdeelde aan zijn tegenstander.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 22 uur geleden