Zevenklapper voor BAS, maar imponeren doet het niet

BIDDINGHUIZEN - BAS is zaterdag veel en veel beter dan Noord Veluwe Boys, wint met 7-2, maar speelt eigenlijk geen wedstrijd om heel blij van te worden. Zeker in de tweede helft zakken de Biddinghuizenaren weg naar een bedenkelijk niveau.

Er is geen vuiltje aan de lucht voor BAS, laat dat duidelijk zijn. Het is zeker in de eerste helft veel beter dan de gasten uit Hattemerbroek en speelt zich in die 45 minuten naar een 4-0 voorsprong. Mike Geres maakt binnen een half uur twee doelpunten, Bennet van Veen is goed voor een goal en net voor rust completeert Geres zijn hattrick. De buit is daarmee binnen voor BAS, dat niet eens heel goed hoeft te spelen om vier keer te scoren.

Na de rust neemt Noord Veluwe Boys het heft echter in handen. De Biddinghuizenaren komen door een tweede goal van Van Veen nog wel op 5-0, maar daarna zijn de gasten eigenlijk gewoon beter. Het resulteert in twee tegentreffers en her en der zichtbare frustratie. De zege komt natuurlijk geen moment meer in gevaar, via Leander Touw en Yuri van den Dikkenberg scoort BAS zelfs nog twee keer, maar het zal allemaal ongetwijfeld niet voor euforie hebben gezorgd.