BAS voetbalt heel behoorlijk tegen eersteklasser DOS Kampen
BAS voetbalt heel behoorlijk tegen eersteklasser DOS Kampen brugmedia.nl

BIDDINGHUIZEN - BAS speelde zaterdagmiddag een heel behoorlijke oefenwedstrijd tegen DOS Kampen. Door enkele slordigheidjes tussen de 70ste en 85ste minuut werd er wel met 3-2 verloren.

BAS is na de tegenvallende eerste helft van het seizoen op zoek naar het goede gevoel en deed wat dat betreft goede zaken in Kampen. Tegen het Ć©Ć©n klasse hoger spelende DOS Kampen was het lang een gelijkopgaande wedstrijd.

DOS kwam in de eerste helft op 1-0. Tien minuten na rust scoorde Leroy Staling de gelijkmaker. Door een nonchalante fase kwam de thuisploeg op 3-1, maar Robbie Bartels zorgde er in de slotfase met een fraai schot voor dat BAS met een goed gevoel aan de tweede helft van het seizoen begint: 3-2.