De Duykeldam in Swifterbant.
De Duykeldam in Swifterbant. Archieffoto

Kinderopvang Dronten blij met verhuizing in Swifterbant: „Een mooie stap”

Swifterbant

SWIFTERBANT - Kinderopvang Dronten opent op 1 november op feestelijke wijze de deuren van haar nieuwe vestiging in basisschool de Duykeldam. In het schoolgebouw worden twee kinderdagverblijfgroepen, peuteropvang Kiekenren en buitenschoolse opvang Kwabbernoot gerealiseerd.

Directeur Jacolien Lokhorst van Kinderopvang Dronten is blij met deze ontwikkeling: „Door het beschikbaar stellen van de zijvleugel door stichting Ante kunnen wij nu ook opvang bieden aan de jongste kinderen van Swifterbant. Een mooie stap.” Kinderopvang Dronten gaat op deze locatie werken volgens hun vernieuwde visie, genaamd ‘natuurlijk samen groeien’.

Om de zijvleugel van basisschool de Duykeldam geschikt te maken, wordt er tijdens en kort na de zomervakantie verbouwd. „Kinderen en ouders van de basisschool ervaren daar geen hinder van, aangezien de werkzaamheden allen plaatsvinden in het gedeelte waar de kinderopvang gebruik van gaat maken”, verzekert Kinderopvang. Naar alle verwachtingen is half september de bouw opgeleverd.

Verhuizing

De heer en mevrouw Kollen kregen huisbezoek aan de Cultuursingel in Biddinghuizen.
400 OFW-huurders melden zich aan voor huisbezoek: "Werken aan een thuisgevoel" 11 uur geleden
Popkoor Unlimited Sound Dronten
Wat is er vrijdag te doen? IVN, De Schakel, Dorcas, Maris Sonores, theatershows 11 uur geleden
Thim Verhoeven neemt na tien jaar afscheid van Swift'64 1.
Zinderend slot bij Asv Dronten, afscheid bij Swift'64, titelstrijd bij BAS 12 uur geleden