De 50+ Fietsclub met links initiatiefnemer Frans Wientjes.
De 50+ Fietsclub met links initiatiefnemer Frans Wientjes. Archieffoto ©MaartenHeijenk

Kom bij de Club | 50+ Fietsclub rijdt langs mooiste plekjes van Swifterbant

Swifterbant Kom bij de Club

DRONTEN - DeDrontenaar.nl stelt verenigingen in de gelegenheid om leden te werven via de rubriek ‘Kom bij de Club‘. Stuur jouw artikel en foto naar redactie@dedrontenaar.nl.

50+ Fietsclub Swifterbant

Iedere week start de fietsclub vanaf sporthal de Noordhoren (naast het zwembad) voor een mooie fietstocht van ongeveer 25 tot 30 kilometer. Onder begeleiding van Frans Wientjes wordt er iedere week een andere route uitgezet langs de mooiste plekjes rondom het dorp Swifterbant.

Er komen wekelijks 12-16 senioren vanaf 50+ om lekker te bewegen en elkaar te ontmoeten en uit het aantal deelnemers blijkt wel dat hier behoefte aan is. Er is iedere week een ander route en de deelnemers kunnen ook hun voorkeur doorgeven zodat Frans hier op in kan spelen. 

Het is een erg plezierige groep en er word goed rekening met iedereen gehouden. De meeste deelnemers hebben een fiets met ondersteuning dus een e-bike en helm verplicht. De gemiddelde snelheid is ongeveer 16/18 km/uur. Onderweg word op een rustig plekje de zelf meegebrachte koffie/thee genuttigd.

Woon je ook in Swifterbant of omgeving en wil je graag eens meefietsen of zoek je een fietsmaatje? De 50+ fietsclub Swifterbant start iedere woensdag klokslag 13.30 uur en ze vertrekken vanaf sporthal de Noordhoren, naast het zwembad. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Opgeven en info via telefoonnummer 06-2497 8828 of 0321 321 462

Kom bij de Club

De heer en mevrouw Kollen kregen huisbezoek aan de Cultuursingel in Biddinghuizen.
400 OFW-huurders melden zich aan voor huisbezoek: "Werken aan een thuisgevoel" 9 uur geleden
Popkoor Unlimited Sound Dronten
Wat is er vrijdag te doen? IVN, De Schakel, Dorcas, Maris Sonores, theatershows 10 uur geleden
Thim Verhoeven neemt na tien jaar afscheid van Swift'64 1.
Zinderend slot bij Asv Dronten, afscheid bij Swift'64, titelstrijd bij BAS 10 uur geleden