Boxspring
Boxspring Foto: Aangeleverd

De Original Boxspring van Matt Sleeps - buitengewoon comfortabel slapen

Partnerbijdrages

De Original Boxspring van Matt Sleeps staat synoniem voor buitengewoon comfortabel slapen. Deze boxspring combineert hoogwaardige materialen met innovatief design om een slaapervaring te bieden die ongeëvenaard is in comfort en luxe. Kortom, met de Original Boxspring van Matt Sleeps kies je voor ultiem comfort en een goede nachtrust. Laat jezelf verwennen met de luxe en kwaliteit die deze boxspring te bieden heeft, en ervaar zelf het verschil dat een goede nachtrust kan maken in je leven.

Uniek design

Met zijn unieke constructie biedt de Original Boxspring van Matt Sleeps optimale ondersteuning voor je hele lichaam. Het stevige en stabiele ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht, waardoor drukpunten worden verminderd en je een diepere en meer ontspannen slaap kunt ervaren.

Hoogwaardige pockets

Daarnaast is de Original Boxspring voorzien van hoogwaardige pocketveren die zorgen voor een uitstekende veerkracht en ventilatie. Deze veren reageren individueel op de bewegingen van je lichaam, waardoor je de hele nacht door comfortabel en ondersteund blijft. Deze boxspring kopen voorziet je van een afgewerkt bed met 500 individueel verpakte pocketveren per box en 7 comfortzones. Het is bruikbaar voor ieder merk matras maar slaapt natuurlijk het beste met een Matt matras.

Luxe afwerking

Het comfort van de Original Boxspring wordt nog verder versterkt door de luxe afwerking en materialen. De zachte en ademende bekleding zorgt voor een aangenaam slaapklimaat, terwijl de duurzame constructie ervoor zorgt dat je jarenlang kunt genieten van een goede nachtrust. De stof bestaat uit een premium, slijtvaste OEKO-TEX® gecertificeerd textiel.

Tijdloos

De Original Boxspring van Matt Sleeps is niet alleen een praktische keuze voor een goede nachtrust, maar ook een esthetische aanvulling op elke slaapkamer. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken van deze boxspring een stijlvolle toevoeging aan je slaapruimte.

Elektrisch verstelbaar

Bij Matt Sleeps verkrijg je tevens de optie om te kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. De elektrische boxspring kun je via de twee meegeleverde draadloze afstandsbedieningen iedere helft onafhankelijk van elkaar bedienen.

Uitstekende service en garantie

Bovendien biedt Matt Sleeps uitstekende service en garantievoorwaarden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe boxspring. De Original Boxspring wordt geleverd met een proefperiode, zodat je hem eerst kunt uitproberen voordat je een definitieve beslissing neemt. Daarnaast wordt er ook garantie gegeven op de kwaliteit en duurzaamheid van de boxspring, waardoor je langdurig van je investering kunt genieten. Matt Sleeps geeft namelijk 25 jaar lang volledige garantie op veer- en framebreuk.

Voldoet de boxspring niet aan je verwachtingen? Geen zorgen. Dan nemen de installateurs de boxspring direct na de installatie weer mee retour en krijg je het volledige aankoop bedrag terug.

Of je nu op zoek bent naar een betere nachtrust, meer comfort of gewoon een luxueuze toevoeging aan je slaapkamer, de Original Boxspring van Matt Sleeps biedt het allemaal. Ervaar zelf het buitengewone comfort en de ongeëvenaarde kwaliteit van deze boxspring en geniet elke nacht van een heerlijke en verkwikkende slaap.