Een leegstaand pand in winkelcentrum Suydersee
Een leegstaand pand in winkelcentrum Suydersee ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Prijsvraag Suydersee: winnaar krijgt voor 3 maanden een winkelpand

Partnerbijdrages

DRONTEN - Welke ondernemer heeft het beste plan voor de invulling van een winkelpand in winkelcentrum Suydersee in Dronten? De gezamenlijke ondernemers en vastgoedeigenaar PPF hebben een prijsvraag georganiseerd. De winnaar mag drie maanden lang vrij van huur een winkelpand betrekken.

De prijsvraag is een initiatief van de stichting DOES en PPF Real Estate. DOES beheert de reclamebelasting van de ondernemers in het winkelcentrum. PPF is eigenaar van het merendeel van de winkelpanden in Suydersee.

Creatief en innovatief

DOES en PPF willen allebei het centrum aantrekkelijk te houden. ,,Om ondernemers uit te dagen met ideeën te komen, hebben we een ondernemerswedstrijd uitgeschreven’’, melden ze, ,,Hierbij worden startende en reeds gevestigde ondernemers gevraagd met ideeën te komen om nog beschikbare winkelruimten in het stadscentrum op een creatieve en innovatieve manier in te vullen.’’

Het heeft de voorkeur als er een businessplan wordt ingediend voor een winkel of horecabedrijf in een branche die nog niet of nauwelijks is vertegenwoordigd in het centrum: ,,Zodat er daadwerkelijk een levensvatbaar bedrijf kan worden gevestigd, een verbreding van het aanbod gaat plaatsvinden en de aantrekkelijkheid van het stadscentrum wordt vergroot.’’

Ook bedrijfsadvies

Een jury vanuit DOES en PPF gaat de ingediende plannen beoordelen. De winnaar mag niet alleen een winkelpand gebruiken, maar krijgt ook de mogelijkheid geboden om met een bedrijvenadviseur van de Rabobank te sparren en advies op maat te krijgen.

Plannen kunnen tot 1 november worden ingediend. Informatie: info@focus-mkb.nl.

Coloradokever
Fieldworkers uit Biddinghuizen wint Europese prijs met bestrijding van kevers 20 uur geleden
Asv Dronten kan zich plaatsen voor de nacompetitie.
Agenda zaterdag: Time Bandits, voetbal, tegelactie, kunstmarkt, kleine huisjes 21 uur geleden
Gedeputeerden Jan de Reus van Flevoland (links) bij de opening van de Roggebotbrug in 2023.
Miscommunicatie tussen provincie en project Roggebot over afsluiting Hanzeweg 21 uur geleden