Dagactiviteiten tijdens de Meerpaaldagen van 2019.
Dagactiviteiten tijdens de Meerpaaldagen van 2019. eigen foto Meerpaaldagen

Toch nog twee activiteiten tijdens Meerpaaldagen: puzzelrit en vossenjacht

Algemeen

DRONTEN - Er zijn toch nog twee activiteiten in het kader van de Meerpaaldagen. Op zaterdag 14 augustus is er vanaf tien uur ‘s ochtends een puzzelrit door de gemeente Dronten en een vossenjacht in winkelcentrum Suydersee.

Het muziekfestival is afgelast vanwege de coronamaatregelen, zo maakten de Meerpaaldagen in mei bekend. „Maar dat betekent niet dat er niets mogelijk is”, meldt de stichting bij de presentatie van het alternatieve dagprogramma.

Coördinator Denise Senten is blij dat de Meerpaaldagen toch activiteiten kan organiseren. „Met de puzzelrit geven we het dagprogramma toch weer wat glans. De puzzelrit neemt je mee naar de mooiste plekjes van onze gemeente met verrassende opdrachten en stops bij lokale ondernemers.”

Puzzelrit

De puzzelrit staat volledig in het teken van de Meerpaaldagen: „Weet jij bijvoorbeeld welke artiest op het grote podium heeft gestaan, maar ook te zien was in verschillende commercials voor een van de grootste supermarktketens van Nederland? Ook verwachten we enige kennis over de gemeente Dronten.”

De start van de puzzelrit is tot half drie vanaf het Meerpaalplein. De rit neemt ongeveer drie uur in beslag en aan het eind is er muziek op het plein. Deelnemers kunnen zich per auto inschrijven en krijgen van de organisatie een tas met daarin alles wat ze nodig hebben. In het prijzenpakket zitten onder andere dinerbonnen en vrijkaarten voor Walibi.

Aanmelden puzzelrit