Afbeelding
Schluesseldienst

Dubbel en Dwars Dronten | Makelaarstaal

Algemeen

(door Hans Dorreboom)

Ieder beroep kent zijn eigen taalgebruik. Dat geldt voor advocaten, ambtenaren en artsen, maar zeker ook voor makelaars. Makelaarstaal, het is echt een taal apart.

In Dronten worden de komende tijd meer dan 300 appartementen gebouwd. Die zijn of komen allemaal spoedig op de markt. En ook Drontense makelaars weten raad met mooie makelaarspraatjes. Zo maar een greep uit de mooie teksten op de betreffende websites.

In Parkwachters aan de Morinel komen eigentijdse en toekomstbestendige plusappartementen voor het welverdiende genieten en om onbekommerd oud te worden. Twee stijlvolle gebouwen midden in het groen op de campus van Dronten.

Zoek je een appartement aan de Havenkade, dan spreekt een woning op deze nieuwe woonhotspot van Dronten jou wel aan. Uiteraard beschikken de appartementen over een masterbedroom en een droomuitzicht. De dakappartementen zijn als penthouses inmiddels verkocht.

De Kroon van Dronten is een appartementencomplex dat gebouwd gaat worden bij het station. In dit complex komen 1 kamer appartementen en tussenwoningen. De tussenwoningen zijn niet zomaar woningen, maar stadswoningen. In Amsterdam worden 1 kamer studio’s door makelaars aangeboden en verkocht als tiny house appartementen.

Wees vooral op uw hoede als u termen leest als uniek, sfeervol, speels, royaal, retro en origineel. Mooie termen die vaak de werkelijkheid verhullen.

Dubbel en Dwars Dronten

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op onsYouTube-kanaal.

Afbeelding
Vanwege veiligheid éénrichtingsverkeer op De Zoom, Binnendoor en De Poort 22 uur geleden
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 23 uur geleden