Afbeelding
Foto: Yannick Pulver/Unsplash

Ontdek je schrijftalent in de bibliotheek tijdens de Boekenweek

Algemeen

DRONTEN - In de bibliotheek is maandag 13 maart een gratis ‘schrijfcafé’ tijdens de Boekenweek. Iedereen die wil ontdekken of schrijven iets voor hem of haar is, is welkom. Het is een mooie gelegenheid om het gewoon eens uit te proberen. 

Deelnemers schrijven aan de hand van eenvoudige opdrachten, waarbij het thema van de Boekenweek ‘Ik ben alles’ centraal staat. “De zoektocht naar wie je bent is van alle tijden en er is een mensenleven nodig om het gevoel te hebben dat je het weet. En dan nog. De vele rollen die we tijdens ons leven vervullen, vragen waarschijnlijk allemaal een andere jij en wat tekent jou dan het meeste?”, aldus Lisette van Kasteren van de FlevoMeer Bibliotheek Dronten. 

De schrijfbijeenkomsten worden begeleid door Truus van Keulen van De Schrijfkring. Zij heeft verschillende schrijfopleidingen gedaan en heeft ruime ervaring in creatief en autobiografisch schrijven met groepen. Samen schrijven is een ervaring waar veel mensen plezier aan beleven. In de bibliotheken in Dronten en Zeewolde hebben bezoekers al diverse keren kunnen ervaren hoe het is om in een kleine groep te schrijven aan de hand van boeken en actuele thema’s. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via de website www.flevomeerbibliotheek.nl.

Het schrijfcafé is 13 maart van 10.30 tot 12.30 uur.

Riena Tienkamp, Arjen Gerritsen, Piet Boer en Peter van Bergen (v.l.n.r.).
Route langs vijftien kunst- en cultuurobjecten: "Bekijk het in de Oostrand" 4 uur geleden
Swift'64 speelt voor de nacompetitie thuis tegen Enter Vooruit.
Wat is er dinsdag te doen? Swift'64, sociale veiligheid, computerspelen 4 uur geleden
Wethouder Peter van Bergen (Leefbaar Dronten).
B&W vragen meer tijd voor beantwoorden lastige vragen over arbeidsmigranten de regt 5 uur geleden