Afbeelding
Foto: Yannick Pulver/Unsplash

Ontdek je schrijftalent in de bibliotheek tijdens de Boekenweek

Algemeen

DRONTEN - In de bibliotheek is maandag 13 maart een gratis ā€˜schrijfcafĆ©ā€™ tijdens de Boekenweek. Iedereen die wil ontdekken of schrijven iets voor hem of haar is, is welkom. Het is een mooie gelegenheid om het gewoon eens uit te proberen. 

Deelnemers schrijven aan de hand van eenvoudige opdrachten, waarbij het thema van de Boekenweek ā€˜Ik ben allesā€™ centraal staat. ā€œDe zoektocht naar wie je bent is van alle tijden en er is een mensenleven nodig om het gevoel te hebben dat je het weet. En dan nog. De vele rollen die we tijdens ons leven vervullen, vragen waarschijnlijk allemaal een andere jij en wat tekent jou dan het meeste?ā€, aldus Lisette van Kasteren van de FlevoMeer Bibliotheek Dronten. 

De schrijfbijeenkomsten worden begeleid door Truus van Keulen van De Schrijfkring. Zij heeft verschillende schrijfopleidingen gedaan en heeft ruime ervaring in creatief en autobiografisch schrijven met groepen. Samen schrijven is een ervaring waar veel mensen plezier aan beleven. In de bibliotheken in Dronten en Zeewolde hebben bezoekers al diverse keren kunnen ervaren hoe het is om in een kleine groep te schrijven aan de hand van boeken en actuele themaā€™s. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via de website www.flevomeerbibliotheek.nl.

Het schrijfcafƩ is 13 maart van 10.30 tot 12.30 uur.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 19 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 20 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 20 uur geleden