Afbeelding
Foto: Unsplash

Werkzaamheden Ketelbrug: A6 komend weekend afgesloten

Algemeen

REGIO - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 2 juni tot maandag 5 juni werkzaamheden uit aan de Ketelbrug op de A6. Gedurende deze periode is de A6 afgesloten tussen Urk en Lelystad-Noord in de richting van Lelystad. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingen en extra reistijd, die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen en omleidingen

Van vrijdag 2 juni, 21.00 uur, tot maandag 5 juni, 05.00 uur, zijn de volgende afsluitingen en omleidingen van kracht  voor het verkeer van Urk richting Lelystad:

· A6 vanaf Urk (13) tot Lelystad-Noord (11)
· Oprit Urk (13) afgesloten
· Afrit Swifterbant (12) afgesloten
· Afrit Lelystad-Noord (11) afgesloten
· Verzorgingsplaats Rivierduin
· De Ketelmeerweg over de Ketelbrug is in beide richtingen afgesloten

Het verkeer wordt dan omgeleid via knooppunt Emmeloord, de N50 en de N307 om weer op de A6 te kunnen invoegen bij oprit Lelystad-Noord (11).

Werkzaamheden Ketelbrug

De werkzaamheden aan de Ketelbrug omvatten het vernieuwen van het asfalt en het aanbrengen van nieuwe belijning. In het weekend van vrijdag 9 tot maandag 12 juni zal de Ketelbrug in de andere rijrichting worden afgesloten. Tijdens deze periode zal het asfalt worden vernieuwd en zal er nieuwe belijning worden aangebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie over de geplande werkzaamheden kan men terecht op de pagina met geplande werkzaamheden of kan er contact worden opgenomen met het informatienummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002.