IJsduik door leden van duikvereniging OWSVD
IJsduik door leden van duikvereniging OWSVD eigen foto

Kom bij de Club | Proefduik bij duikvereniging OWSVD uit Dronten

Sport

DRONTEN - ,,Op zaterdagavond 2 en 9 oktober kunnen belangstellende bij OWSVD een introductieduik maken en zo ontdekken of de duiksport wat voor hen is.” Dat schrijft duikvereniging OWSVD uit Dronten in aflevering 9 van onze rubriek KomBijDeClub.

Kom bij de Club

Clubs krabbelen overeind na de lockdowns. DeDrontenaar.nl geeft ze een steuntje in de rug met de rubriek KomBijDeClub. Stuur jouw bijdrage naar redactie@DeDrontenaar.nl.

.

OWSVD start in september met een spetterend nieuwe winterseizoen in het Aat de Jonge-zwembad. Op 25 september wordt het nieuwe clubhuis naast het zwembad feestelijk in gebruik genomen. Daarna starten de duikcursussen weer. 

De cursussen zijn voor iedereen ouder dan 14 jaar die graag duiken wil leren. Het eindresultaat is een duikbrevet waar zo goed als overal mee gedoken mag worden. De cursussen bestaan uit theorie in ons nieuwe clubhuis en binnenwatertrainingen in het zwembad. In het voorjaar van 2022 volgt nog de training in het buitenwater. Materiaal kan worden geleend van de vereniging. 

OWSVD is een actieve en gezellige duikvereniging, die bestaat uit zo’n 55 leden uit de gemeente Dronten, Lelystad, Noordoostpolder en daarbuiten.

Op zaterdagavond 2 en 9 oktober kunnen belangstellende bij OWSVD een introductieduik maken en zo ontdekken of de duiksport wat voor hen is. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via secretaris@owsvd.nl.

  • Tekst: Onderwatersportvereniging Dronten

.

Kom bij de Club

  1. Biljartvereniging De Regenboog
  2. Flauto Dwarsfluitensemble
  3. Christelijk gemengd koor Zon en Zegen
  4. Atletiekvereniging Flevo Delta
  5. Bingomiddagen in De Meerpaal
  6. Bridgeclub Dronten
  7. Showgroep Spirit
  8. Rugby Club Dronten
  9. Duikvereniging OWSVD
Herma Overmars tijdens haar laatste werkdag.
Herma Overmars na 25 jaar bij Zuyver Juweliers met pensioen 17 uur geleden
Afbeelding
Agenda woensdag: Voorleesfeest in Dronten, energieloket in Biddinghuizen 18 uur geleden
Burgemeester Jean Paul Gebben
Overlast door dronkaards, verwarde personen en zwervers komt van 3 of 4 mensen 18 uur geleden