De winnaars van fotowedstrijd om de Kiekendieftrofee in 2020.
De winnaars van fotowedstrijd om de Kiekendieftrofee in 2020. eigen foto

Kom bij de Club | Een fotoclub met voor elk wat wils

Cultuur

DRONTEN - „Wij zijn een fotoclub met voor elk wat wils.” Dat schrijft fotoclub Kiekendief uit Dronten in de twaalfde aflevering van onze rubriek Kom bij de Club,

Kom bij de Club

Clubs krabbelen overeind na de lockdowns. DeDrontenaar.nl geeft ze een steuntje in de rug met de rubriek KomBijDeClub. Stuur jouw bijdrage naar redactie@DeDrontenaar.nl.

.

Fotoclub Kiekendief is opgericht in 2007, met als doel iedereen die van fotograferen houdt zijn of haar hobby te laten beleven zoals hij of zij dit wil. Of je nu met een compact camera of een super de luxe spiegelreflexcamera fotografeert of van fotobewerking houdt iedereen is bij ons van harte welkom.

De clubavonden zijn gevarieerd, gezellig en motiverend met als rode draad diverse items over fotografie. Oa workshops, gastsprekers of presentaties van eigen leden met zeer vele leerzame momenten, waar iedereen van elkaar kan leren. Uiteraard is de inbreng van de leden de leidraad voor deze avonden. Op deze avonden passeren verschillende disciplines van de fotografie de revue. 

Er zijn doe-avonden maar ook nodigen we fotografen uit die hun werk bespreken en uiteraard is er ruimte voor de leden zelf om hun of haar werk aan ons te tonen. Ook worden door de leden onderling fotouitjes georganiseerd waarbij ieder clublid die dat wil kan aansluiten.

Sinds het bestaan van de club is er een kleine traditie opgebouwd. Twee keer per jaar is er een fotowedstrijd waarbij alle aanwezige leden de jury zijn. Deze wedstrijdfoto’s worden vervolgens ergens in de regio geëxposeerd.

Kortom wij zijn een fotoclub met voor elk wat wils. Onze leden komen dan ook uit alle windrichtingen, Dronten IJsselmuiden, Kampen, de Noordoostpolder, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad etcetera.

We komen van september tot en met april elke tweede donderdag van de maand bij elkaar, in het Denksportcentrum, De Oost 52 te Dronten. De avond duurt van 20:00 uur tot 22:00 uur en de inloop is vanaf 19:45 uur.

Heeft u interesse om eens te komen kijken, sfeer te proeven of wilt meer informatie, kijk dan op www.fotoclubkiekendief.nl of neem contact op met info@fotoclubkiekendief.nl.

 • Tekst: Fotoclub Kiekendief

.

Kom bij de Club

 1. Biljartvereniging De Regenboog
 2. Flauto Dwarsfluitensemble
 3. Christelijk gemengd koor Zon en Zegen
 4. Atletiekvereniging Flevo Delta
 5. Bingomiddagen in De Meerpaal
 6. Bridgeclub Dronten
 7. Showgroep Spirit
 8. Rugby Club Dronten
 9. Duikvereniging OWSVD
 10. Multi-tracking in De Meerpaal
 11. Flevo’s Mannenkoor
 12. Fotoclub Kiekendief
Herma Overmars tijdens haar laatste werkdag.
Herma Overmars na 25 jaar bij Zuyver Juweliers met pensioen 18 uur geleden
Afbeelding
Agenda woensdag: Voorleesfeest in Dronten, energieloket in Biddinghuizen 18 uur geleden
Burgemeester Jean Paul Gebben
Overlast door dronkaards, verwarde personen en zwervers komt van 3 of 4 mensen 19 uur geleden