©maartenheijenk.nl

Ook Swift verliest van SVM, grote nederlaag asv Dronten

SWIFTERBANT/DRONTEN - Swift’64 is er zaterdag, net als BAS vorige week, niet in geslaagd om te winnen van SVM. De ploeg uit Marknesse was in Swifterbant met 1-2 te sterk. Asv Dronten verloor op eigen veld met 0-6 van derdedivisionist VVOG.

In Swifterbant viel het eerste doelpunt van de middag al in de achtste minuut en daarmee nam SVM een voorschot op de zege. In de slotfase bracht Mikey Langius Swift nog wel langszij, maar nog geen minuut later was een eigen doelpunt van Cris de Jonge goed voor een 1-2 eindstand.

Swift speelt volgende week nog een oefenwedstrijd tegen VVOP, om een week later de competitie te hervatten met een uitwedstrijd bij Elspeet.

asv Dronten onderuit
Een logische nederlaag voor asv Dronten zaterdag, al moet gezegd dat VVOG, uitkomend in de derde divisie, pas in de laatste fase van de wedstrijd echt het verschil maakte. Bij rust keken de Drontenaren tegen een 0-2 achterstand aan en pas in de laatste twintig minuten van de wedstrijd liepen de gasten verder uit. Het eindigde in 0-6.