©maartenheijenk.nl)

Reaal Dronten geeft het helemaal uit handen in ‘s-Heerenbroek

DRONTEN - Niets lijkt Reaal Dronten zaterdag in de weg te staan om een goed resultaat mee te nemen uit ‘s-Heerenbroek. Maar in de tweede helft gaat het helemaal mis, waardoor de Drontenaren met 6-2 verliezen.

De wedstrijd is 25 minuten als Jelle Zaal zijn ploeg hoogstpersoonlijk aan een 0-2 voorsprong heeft geholpen. Hij tekent na een kwartier voor de 0-1, is tien minuten later goed voor de 0-2 en als ‘s-Heerenbroek door een blessure ook nog eens een veldspeler als keeper neer moet zetten, lijkt de strijd toch wel gestreden. Maar niets is minder waar...

Nog voor de rust komt de thuisploeg langszij door goals van William Meuleman en Rob Henniphof en in de tweede helft gaat het voor Reaal van kwaad tot erger. ‘s-Heerenbroek maakt nog liefst vier goals, Reaal weet de gelegenheidsdoelman amper te testen en zo staat er na negentig minuten een 6-2 eindstand op het bord.

Reaal zakte door die nederlaag naar een zevende positie.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 3 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 4 uur geleden