Arjen Bredewolt zag zijn ploeg opnieuw dik verliezen.
Arjen Bredewolt zag zijn ploeg opnieuw dik verliezen. Foto: ©maartenheijenk.nl

Weer een dikke nederlaag voor BAS, Hattem veel te sterk

Aankomende zaterdag wacht er voor BAS misschien wel de wedstrijd van het jaar. Dan gaat de ploeg op bezoek bij directe concurrent HTC, daar waar er gewonnen moet worden om de kansen op direct lijfsbehoud in stand te houden.

BIDDINGHUIZEN - Wederom een grote nederlaag voor BAS, de Biddinghuizenaren gaan dinsdagavond met liefst 6-0 onderuit bij Hattem. Die ploeg wint de tweede periode in de derde klasse C.

De ploeg van trainer Arjen Bredewolt moest het doen zonder de geblesseerde keeper Ronald Hulsker en hij zag vanaf de kant dat BAS alle moeite had. Binnen de kortste keren nam Hattem de leiding en die gaf het daarna niet meer uit handen. Voor rust werd het 2-0 en in de tweede helft liep de thuisploeg uit naar een monsterscore. Het eindigde in 6-0, voor BAS de tweede nederlaag in korte tijd met deze cijfers.
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 2 uur geleden