BAS Voetbal
BAS Voetbal Foto: ©maartenheijenk.nl

BAS komt razendsnelle tegengoal niet meer te boven

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft dinsdagavond ook haar derde oefenwedstrijd van de voorbereiding met een nederlaag afgesloten. Op eigen veld is derdeklasser ESC door een razendsnelle goal met 0-1 te sterk.

Drie keer met de ogen knipperen en de bal ligt dinsdag al achter BAS-keeper Ronald Hulsker. De aftrap, een vlotte aanval van ESC en binnen ongeveer vijftien tellen is de score geopend. In het vervolg neemt BAS beetje bij beetje de regie, maar echt hele grote kansen blijven lange tijd uit. Thomas de Gier lijkt in de eerste helft nog een goede kans te krijgen, maar wordt van de bal gelopen, terwijl in de tweede helft vooral Bas van Luenen nog in de buurt komt van een goal. Hij kopt uit een voorzet echter op de lat.

Net als in de tweede helft tegen Reaal Dronten heeft BAS in grote delen van de wedstrijd de controle, maar blijkt het tegelijkertijd een hels karwei om tot echte kansen te komen. En dus is ESC met 0-1 te sterk en wachten de Biddinghuizenaren nog steeds op hun eerste zege.

Aankomende zaterdag begint BAS aan het bekertoernooi, dan wacht een bezoek aan SV Lelystad’67.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 2 uur geleden