Asv Dronten sluit af met nipte nederlaag, Swift hard onderuit

DRONTEN/SWIFTERBANT - Voor asv Dronten stond er zaterdag in de laatste speelronde van de groepsfase van de beker niets meer op het spel en de ploeg verloor van Batavia’90. Swift’64 werd uitgeschakeld.

Asv Dronten ging op bezoek bij Batavia’90 en die tegenstander speelde nog om de volgende ronde te bereiken. Bij rust was het 0-0, maar in de tweede helft maakten de Lelystedelingen het verschil. Net na rust opende de thuisploeg de score, waarna Dinand Woertink op heerlijke wijze nog wel de 1-1 maakte. Batavia kreeg het twintig minuten voor tijd echter voor elkaar om de winnende te maken en die goal was ook nog eens goed voor een ticket voor de volgende ronde. Stadgenoot Unicum werd uitgeschakeld.

Pak slaag Swift

Swift’64 beleefde een behoorlijke matige zaterdag, want bij CSV’28 keek het na een ruim half uur spelen tegen een 3-0 achterstand aan. Die tik kwam de ploeg logischerwijs niet meer te boven, terwijl CSV er nog twee bij prikte. Thim Verhoeven redde namens Swift nog wel de eer: 5-1.