Asv Dronten meldt zich bovenin na zege op Achilles’12

DRONTEN - Het was zaterdag voor asv Dronten wederom een onbekende tegenstander, maar ook tegen Achilles’12 verloren de Drontenaren niet. Kevin van der Vlag zorgde tien minuten voor het einde voor de winnende goal: 3-2.

Al snel kwam de ploeg van trainer Patrick Posthuma op voorsprong. Yordi Schols opende na twee minuten al de score en daarop volgde er nog wat kleine kansen. Schols kwam in de buurt van zijn tweede treffer, maar een inzet werd van de lijn gehaald.

Goals

Na rust ontstond er een kleine doelpuntenregen. Na een uur kwam Achilles langszij, maar die ploeg hielp asv Dronten met een eigen goal hoogstpersoonlijk aan een nieuwe voorsprong. Binnen de kortste keren was het echter ook weer gelijk, waarna in de slotfase de winnende viel. Kevin van der Vlag mocht aanleggen voor een strafschop en hij bracht zijn ploeg een 3-2 zege.

Asv Dronten meldde zich door die zege in de top van de eerste klasse E. Met zeven punten uit drie wedstrijden staat de ploeg vierde. Koploper Quick’20 heeft twee punten meer, de nummers twee en drie, SVZW en KHC, staan net als asv Dronten op zeven punten.