Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

Bekervoetbal: BAS uitgeschakeld, Reaal zaterdag in actie

Sport

BIDDINGHUIZEN/DRONTEN - De voetballers van BAS zijn donderdagavond uitgeschakeld in de beker. Op eigen terrein was WVF met 0-3 te sterk, waardoor het bekertoernooi voor BAS ten einde is. Reaal Dronten speelt zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen eersteklasser SDC Putten. 

BAS had best nog wat kansen tegen tweedeklasser WVF, maar toch wonnen de Zwollenaren met duidelijke cijfers. Na een half uur spelen kwamen de Biddinghuizenaren op achterstand en na de rust werd de schade groter. Twan Rens maakte de 0-2, die een kwartier voor tijd gevolgd werd door de beslissende van Dean Vreugdenhil. Met zijn tweede van de avond zette hij de 0-3 eindstand neer. 

Reaal nog in actie

Reaal Dronten speelt ook in de eerste ronde van het bekertoernooi en doet dat zaterdagmiddag thuis tegen SDC Putten. Terwijl Reaal Dronten uitkomt in de vierde klasse, spelen de gasten in de eerste klasse A van het district West. SDC Putten staat met negen punten uit vier wedstrijden op een tweede plaats. De ontmoeting in Dronten begint zaterdagmiddag om 14.30 uur.

Afbeelding
Wethouder Hillebracht hijst vlag voor een 'groene, eerlijke en betere wereld' 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Dronten legt al ruim 3 ton opzij voor eerste grote uitbreidingsplannen 22 uur geleden
Afbeelding
Informatiemarkt, dansen en muziek tijdens Dag van de Ouderen in De Meerpaal 22 uur geleden