Weer wint BAS niet van een concurrent, gelijkspel bij SEH

BIDDINGHUIZEN - BAS is er zaterdag wederom niet in geslaagd om te winnen van een concurrent. Ditmaal kwam het op bezoek bij SEH op de valreep tot een punt, Bas van Luenen zorgde in de slotfase voor 2-2.

Het is BAS dit seizoen nog niet gegeven om te winnen van een ploeg uit de top zes. Tegen laagvliegers als ZVV’56, WZC Wapenveld en Noord Veluwe Boys wil het prima lukken, maar tegen de omliggende ploegen hebben de Biddinghuizenaren het akelig lastig. Apeldoornse Boys bleek te sterk, van ‘t Harde werd verloren en ook tegen Hulshorst werd er niet gewonnen.

Op bezoek bij SEH volgde een nieuwe kans, maar ook die poging slaagde niet. Bij rust keek BAS tegen een 1-0 achterstand aan, maar vanaf de penaltystip was Stefan Tolhoek goed voor de gelijkmaker. SEH benutte daarna zelf ook een strafschop, waardoor BAS zelfs leek te verliezen. In de blessuretijd redde Van Luenen, uit een vrije trap van Martin Wubs, toch nog een punt: 2-2.

BAS raakt door dat gelijkspel verder achterop bij koploper Apeldoornse Boys, zij hebben op dit moment zeven punten meer. De Biddinghuizenaren staan vierde, met twee punten achterstand op nummer twee VEVO.