Reaal Dronten is na een helft al klaar met HTC

DRONTEN - Reaal Dronten had zaterdag geen kind aan HTC en rekende binnen een helft al af met de Zwollenaren. Door vier verschillende doelpuntenmakers eindigde het in een klinkende 4-0 zege.

Binnen 45 minuten had Reaal er al drie in het mandje liggen en daarmee beukte het alle spanning vakkundig uit de wedstrijd. De openingstreffer kwam op naam van Boyd de Graaf, na zeven minuten was het al bingo. Halim Tabaouni was goed voor de 2-0 en door een treffer van Nabil Essaddouqi hadden de Drontenaren bij rust de buit al binnen.

Na de onderbreking stokte de productie een beetje, al nam Tarik Ibrahim kort na rust nog wel de vierde Dronter goal voor zijn rekening. Daar bleef het bij, door de zege doet Reaal nog altijd mee in de top van de ranglijst.