Moeiteloze zege BAS, puntenverlies voor Reaal Dronten

BIDDINGHUIZEN/DRONTEN - BAS heeft zaterdag een simpele overwinning geboekt bij Prins Bernhard. Bij rust was het slechts 0-1, maar in de tweede helft lieten de Biddinghuizenaren geen spaan heel van de opponent: 0-6.

Het was al vrij snel duidelijk dat BAS zaterdag verreweg de beste ploeg was, want Prins Bernhard had helemaal niets te vertellen. Het resulteerde in de eerste helft echter in simpelweg te weinig kansen, al opende Mike Geres nog wel de score. Bij rust had de boel alleen al beslist moeten zijn, dat gebeurde pas in de tweede helft.

Daarin belandde Prins Bernhard in een rondo. Het kwam amper nog van de eigen helft en mocht blij zijn dat het bij vijf tegentreffers bleef. Invaller Yuri van den Dikkenberg was nog twee keer goed voor een goal, Mike Geres maakte er nog eentje en via tweemaal Tijmen Stegeman werd de eindstand op 0-6 bepaald.

Reaal verspeelt punten

Waar Reaal Dronten vorige week nog goede zaken deed in de top van de ranglijst, moest het ditmaal weer een klein pasje op de plaats maken. Het kwam op bezoek bij Wijthmen niet verder dan een 0-0 gelijkspel, terwijl concurrent CSVā€™28 met 2-0 won van Alcides. De Zwollenaren zijn nu alleen koploper, aangezien ā€˜s-Heerenbroek met 0-0 gelijkspeelde tegen Wilsum. Reaal Dronten is de nummer drie, met drie punten achterstand op CSV.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 5 uur geleden