Zwem4daagse Dronten
Zwem4daagse Dronten Foto: Peter Kuijpers

Ingezonden: Zwem4daagse Dronten in voorjaarsvakantie

Sport Ingezonden

DRONTEN - Na bijna 3 jaar stil te hebben gelegen vanwege de coronabeperkingen, mogen ze weer. De ZuiderZeeZwemmers organiseren samen met Optisport in de voorjaarsvakantie de traditionele Zwemvierdaagse in Dronten, met als kenmerken gezelligheid en sportiviteit. 

Ook dit jaar vindt de Zwemvierdaagse plaats in het nieuwe zwembad van Dronten, dus dit is ook de kans om sfeer te proeven in het Aat de Jonge zwembad. De Zwem4daagse begint op maandag en de laatste dag is vrijdag. Je kunt zelf 4 dagen kiezen waarop je zwemt, de te zwemmen afstanden zijn 250, 500, 1000 of 2000 meter.

Aan het einde van de vierdaagse ligt er voor de deelnemers een medaille klaar. Van te voren inschrijven is niet nodig, je kunt je inschrijven op de eerste dagen van de Zwem4daagse, maandag of dinsdag in de hal van het zwembad. Dit hoeft niet meteen om 18.00 uur, maar kan tot 19.00 uur om zo ook de deelnemers te verdelen over de twee uur. “Wij hopen u dan te verwelkomen”, meldt de organisatie.

Aanvangstijden

Maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart 2023

Elke dag kun je tussen 18:00 en 20:00 uur in het Aad de Jonge zwembad in Dronten de gewenste afstand zwemmen. Voor informatie: Zwem4daagse@zuiderzeezwemmers.nl

Prijzen

Kosten voor deelname zijn € 12,50 per persoon.